Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Brötchen, altbacken (ca. 3 Brötchen), in Stücken
- 80 g Bacon, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- Wasser zum Knöpflegaren
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Knöpflegaren
- 250 g Mehl
- 50 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 6 Eier
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1697 kJ / 405 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wurstknöpfle (Bayern)
45 Min
Knödelteig-Schnitten
35 min
Frikadellen aus Brotresten
45 Min
Tomatenspätzle
15 Min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1h
Kräuter-Kaiserschmarren mit Rahmpilzen
40 min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2 Std.
Gefüllte Seelen
2 Std. 45 Min
Knusprige Baconschnitten
3 Std. 40 Min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Brezelgugelhupf
1h 10 min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min