
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Petersilie abgezupft
- 4 Laugenbrötchen (ca. 300 g), vom Vortag, in Stücken (2 cm)
- 80 g Schalotten halbiert
- 60 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
- 1 EL Öl
- 1 geh. TL Zucker
- 1 Dose Weinsauerkraut (Bruttogew. 810 g), abgetropft und ausgedrückt
- 200 g Sahne
- 200 g Gemüsebrühe
- 4 Scheiben Leberkäse (à ca. 150 g)
- 8 EL süßer Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1154 kcal / 4825 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 80 g
- Sacharidy
- 63 g
Alternativní recepty
Semmelknödel
50min
Spätzle
30min
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Saure Kartoffelrädle
1hod. 5min
Brotknöpfle
35min
Brezelgugelhupf
1hod. 10min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1hod. 10min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1hod.
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Krautsalat mit Leberkäse
25min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1hod. 15min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2hod.