Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 4 Laugenbrötchen (ca. 300 g), vom Vortag, in Stücken (2 cm)
- 80 g Schalotten, halbiert
- 60 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
- 1 EL Öl
- 1 geh. TL Zucker
- 1 Dose Weinsauerkraut (Bruttogew. 810 g), abgetropft und ausgedrückt
- 200 g Sahne
- 200 g Gemüsebrühe
- 4 Scheiben Leberkäse (à ca. 150 g)
- 8 EL süßer Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4825 kJ / 1154 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 80 g
Alternativní recepty
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Brezelgugelhupf
1 Std. 10 Min
Semmelknödel
50 min
Spätzle
30min
Saure Kartoffelrädle
1 Std. 5 Min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 Std. 10 Min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Käsefüße
1 Std. 25 Min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 Std.