Meat Stock Paste

Meat Stock Paste

4.8 15 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
400 g

Suroviny

  • meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)
    300 g
  • mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
    300 g
  • fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    150 g
  • red wine
    30 g
  • dried bay leaf
    1
  • clove
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 400 g

Sodík 58983.8 mg
Protein 73.6 g
Kalorie 2305.3 kJ / 551 kcal
Tuk 7.9 g
Vláknina 16.6 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...