Zařízení & příslušenství
Meat Stock Paste
Příprava 20min.
Celkový 45min.
400 g
Suroviny
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 400 g
Sodík
58983.8 mg
Protein
73.6 g
Kalorie
2305.3 kJ /
551 kcal
Tuk
7.9 g
Vláknina
16.6 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Herbes de Provence
5min.
Plain Yoghurt in Varoma
12hod.
Chicken Stock Paste
45min.
Vegetable Stock Paste
50min.
Fruit Nectar
10min.
Mushroom pie
1hod. 30min.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1hod. 30min.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1hod. 15min.
Steamed Lamb with Vegetables
1hod. 30min.
Apple Marinade
10min.
Ghee
20min.
Berry Mousse
4hod. 50min.