Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 funghi champignon, le cappelle e i gambi, puliti e separati
- 8 code di gambero, pulite e private del filo intestinale
- 2 - 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 cipollotti, a pezzi
- 30 g di gherigli di noci (conservarne 8 per la decorazione)
- 50 g di prosciutto crudo a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di panna da cucina
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1000 g di acqua
- 10 g di glassa di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 996 kJ / 128 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20min
Lasagne al profumo di mare
1 godz. 35 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1u.
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1u.
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Cozze alla Medoc
50min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1u.
Turbanti di spigola e arancio
1u.