
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 50 g di speck Alto Adige IGP a fettine o cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di verza a listarelle (1-2 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di gorgonzola dolce a pezzi
- 1 cucchiaio di pangrattato + q.b.
Pasta
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 625 kcal / 2615 kJ
- Protein
- 26.7 g
- Tuk
- 36.6 g
- Sacharidy
- 50.4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erbazzone reggiano
2h
Bauletti di carne triestini
1h
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Bignè a sorpresa
2h
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1h 30min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min