Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 50 g di speck Alto Adige IGP a fettine o cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di verza a listarelle (1-2 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di gorgonzola dolce a pezzi
- 1 cucchiaio di pangrattato + q.b.
Pasta
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2615 kJ / 625 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 50.4 g
- Tuk
- 36.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Sformato di baccalà
3h 30min
Bauletti di carne triestini
1h
Croissant con tonno affumicato
6h
Tortino di scampi in crema
2h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Piadina romagnola farcita
55min
Blinis al curry con gamberi
1h
Tigelle
3 Std. 50 Min