Kompatibilní verze
Farro e filetto di maiale con glassa all'aceto balsamico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glassa all'aceto balsamico
- 300 g di aceto balsamico
- 300 g di vino rosso
- 130 g di zucchero di canna grezzo
- 15 g di amido di mais (maizena)
Preparazione
- 250 g di farro (tempo di cottura 12 minuti)
- 500 g di filetto di maiale
- 5 foglie di salvia fresche, lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale grosso
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- 1200 g di acqua
- 300 g di patate a dadini (0.5 cm)
- 1 carota a dadini
- 100 g di piselli surgelati
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2979 kJ / 712 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 97.1 g
- Tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 menit
Uova ripiene di prosciutto
15min
Insalata di manzo con vinaigrette
40 min
Turbantini affumicati
40 min
Involtini baci di Venere
55 Min
Lonza alla senape
1 godz. 5 min
Straccetti di pollo alla maionese verde
35 Min
Insalata di pollo in vasetto
40 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1j
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1j
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min