Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di carne di maiale a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di foglie di verza a listarelle
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- acqua q.b. per raggiungere 1200 g (volitelně)
- 200 g di farina di mais
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Lampascioni e patate
1h 15min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1 Std. 10 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Pizza con la ricotta
2h 40min
Indivia belga gratinata
1 godz. 20 min
Salamelle con le verze
1 Std. 5 Min
Focaccia ai friarielli
2h 15min
Fave in umido
1h
Costine di maiale alle verze
1 godz. 20 min