Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di pane raffermo a pezzi (2 cm)
- 400 g di ricotta vaccina, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1500 g di acqua
- 1 carota, pelata e a metà
- 1 pomodoro maturo
- 1 gambo di sedano piccola
- 1 cipolla piccola
- 2 ali di pollo
- 200 g di carne di manzo per brodo a pezzi
- acqua q.b. per inumidire
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2054 kJ / 491 kcal
- Protein
- 38.6 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di pane e lenticchie
55 min
Minestra di semolino
30 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Riso e porri
30 min
Gnocchi di polenta
25 min
Tortel di patate
40 min
Fazzoletti Jôf Fuart
2h 30min
Canederli allo speck
2h 40min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Minestra della nonna
50 min
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1 godz. 10 min