Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di pane raffermo a pezzi (2 cm)
- 400 g di ricotta vaccina, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1500 g di acqua
- 1 carota, pelata e a metà
- 1 pomodoro maturo
- 1 gambo di sedano piccola
- 1 cipolla piccola
- 2 ali di pollo
- 200 g di carne di manzo per brodo a pezzi
- acqua q.b. per inumidire
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2054 kJ / 491 kcal
- Protein
- 38.6 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra della nonna
50 Min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Pisarei e faśö
35 Min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Minestrone
45min
Mezzelune al farro con prosciutto e mozzarella
55min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 phút
Pancotto
30 Min
Bicchierini integrali con yogurt e mela
1h
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Minestra di pane e lenticchie
55min