
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di pane raffermo a pezzi (2 cm)
- 400 g di ricotta vaccina ben scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1500 g di acqua
- 1 carota pelata e a metà
- 1 pomodoro maturo
- 1 gambo di sedano piccola
- 1 cipolla piccola
- 2 ali di pollo
- 200 g di carne di manzo per brodo a pezzi
- acqua q.b. per inumidire
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 491 kcal / 2054 kJ
- Protein
- 38.6 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erbazzone reggiano
2hod.
Pasta e fagioli
50min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Pastina da minestra
10min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1hod. 5min
Stracciatella alla romana
30min
Mariola calabrese
50min
Pizza mele e brie
1hod. 50min
Minestra sudicia
5hod.
Zuppa di patate e spinaci
1hod.
Pizza bianca alla rucola
1hod. 35min
Quadrucci e piselli in brodo
1hod. 20min