
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 500 g Auberginen in Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Öl
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 76 kcal / 319 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus
20min
Hummus aus dicken Bohnen
1hod. 15min
Hummus
10min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45min
Auberginenpüree
30min
Dhokla
30min
Auberginenpüree
1hod. 30min
Koriander Chutney
5min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15min
Auberginencreme "Orient"
2hod.
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50min