
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 350 g Kartoffeln in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln halbiert
- 15 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 1 grüne Chilischote, frisch halbiert, entkernt
- 100 g Rote Bete, gekocht geviertelt
- 1 TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 1 TL Weizenmehl zum Bestäuben und Bemehlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 56 kcal / 234 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40min
Tarka Dal
9hod. 5min
Pudla mit Spinat und Paneer
1hod.
Fenchel-Pakora
30min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1hod. 20min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30min
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1hod. 15min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1hod. 15min
Möhren-Mais-Fritters
35min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1hod. 20min
Kichererbsenfladenbrot mit Curry-Gemüsedip
50min