Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 1 grüne Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 100 g Rote Bete, gekocht, geviertelt
- 1 TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 1 TL Weizenmehl zum Bestäuben und Bemehlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 234 kJ / 56 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 Min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Paneer
5 Std. 30 Min
Fenchel-Pakora
30 Min
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40 min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 Min
Gemüse Biryani
50 Min
Dhokla
30 Min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 godz. 20 min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Pudla mit Spinat und Paneer
1 godz.
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 Min