Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bohnenpatties
- 150 g Bulgur
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g dicke Bohnen, TK
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Pinienkerne
- 1 geh. TL Sumak
- 30 g Olivenöl
Füllung und Fertigstellung
- 60 g Feta, in Stücken
- 60 g Frischkäse
- 10 g Minze, abgezupft
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 100 g Sesam
- Öl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geröstete Blumenkohlsuppe mit Chili-Knoblauch-Öl
1h 20min
Edamame-Falafeln mit Sesam-Joghurt-Dip
1 godz.
Gemüsecurry mit Kurkuma-Reis
40min
Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel
40min
Vegane Bratwurst
1h 20min
Quinoa-Köfte mit Salat
1 godz. 30 min
Indischer Gemüsereis aus dem Ofen
1 godz. 30 min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1 godz.
Fenchel-Pakora
30min
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1h 25min
Bohnen-Feta-Burger
1 godz. 40 min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.