
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bohnenpatties
- 150 g Bulgur
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g dicke Bohnen, TK
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Pinienkerne
- 1 geh. TL Sumak
- 30 g Olivenöl
Füllung und Fertigstellung
- 60 g Feta in Stücken
- 60 g Frischkäse
- 10 g Minze abgezupft
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 100 g Sesam
- Öl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 346 kcal / 1448 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avocado-Linsen-Bratlinge mit Sour Cream
1hod. 10min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1hod. 10min
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1hod. 25min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45min
Pudla mit Spinat und Paneer
1hod.
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1hod.
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1hod.
Quinoa-Köfte mit Salat
1hod. 30min
Black Bean Pattie
30min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1hod. 45min
Edamame-Falafeln mit Sesam-Joghurt-Dip
1hod.