Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 25 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
- 250 g masła, bardzo zimnego, pokrojonego w 1-2 cm kostkę
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2623.6 kJ / 627.1 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 67.6 g
- Nasycený tuk
- 42.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 400.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos cebulowy (sos soubise)
30min
Sos salvitxada
1h 25min
Warzywa w sosie holenderskim
1h 10min
Marynata rozmarynowa
5 min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 godz. 5 min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50min
Sos serowy roquefort
20 min
Sos miodowo-musztardowy
10 min
Kluski kładzione z kaszy manny
45min
Kremowy dressing francuski
10 min
Sos beszamelowy
15min
Sos serowy Mornay
10 min