![Sos maślany (sos beurre blanc) Sos maślany (sos beurre blanc)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82714636-168C-4BAE-B581-9DDF90EE3AF7/Derivates/E527F149-4E0C-48E2-A003-7FB21299FF67.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 25 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
- 250 g masła, bardzo zimnego, pokrojonego w 1-2 cm kostkę
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2623.6 kJ / 627.1 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 67.6 g
- Nasycený tuk
- 42.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 400.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos salvitxada
1 Std. 25 Min
Sos maltański
10 Min
Sos Mojo Amarillo
45 Min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1hod. 5min
Sos berneński
15 Min
Sos cytrynowy
20 Min
Sos curry
30min
Sos cytrynowy z awokado i szynką
35 min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50min
Sos cebulowy (sos soubise)
30min
Sos holenderski
15 Min
Sos koperkowy
15 Min