Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 25 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
- 250 g masła, bardzo zimnego, pokrojonego w 1-2 cm kostkę
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2623.6 kJ / 627.1 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 67.6 g
- Nasycený tuk
- 42.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 400.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulpety wołowe z czerwoną kapustą
45 Min
Sos cebulowy (sos soubise)
30 Min
Sos miodowo-musztardowy
10 Min
Risotto po mediolańsku
30 Min
Sos salvitxada
1 Std. 25 Min
Małże z bazyliowym sosem
35 Min
Dressing orientalny
10 Min
Kremowy dressing francuski
10 Min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 Std. 5 Min
Sos serowy roquefort
20 min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50 Min
Sos curry
30 Min