Sos maślany (sos beurre blanc)

Sos maślany (sos beurre blanc)

3.3 10 rating
Příprava 5min.
Celkový 35min.
300 g

Suroviny

  • 60 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 50 g białego wina, wytrawnego
  • 25 g białego octu winnego
  • ½ łyżeczki soli
  • 250 g masła bardzo zimnego, pokrojonego w 1-2 cm kostkę

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 400.1 mg
Protein 1.3 g
Kalorie 2623.6 kJ / 627.1 kcal
Tuk 67.6 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 42.8 g
Sacharidy 3.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...