Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g oliwy z oliwek, extra virgin
- 50 g musztardy francuskiej
- 50 g octu balsamicznego
- 2 łyżeczki cukru (opcjonalnie)
- 2 łyżki mieszanych ziół, suszonych (np. bazylii, oregano, tymianku, rozmarynu)
- 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1565.4 kJ / 374.1 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 482.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Winegret w stylu azjatyckim
10min
Masło ziołowe
10min
Sos gribiche
20 min
Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw
40 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 godz. 10 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10min
Sos balsamiczny
25 min
Sos jogurtowy
5min
Kremowy dressing francuski
10min
Sałata z sosem winegret
5min
Tzatziki
15 Min