Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro, freddo e a tocchetti
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
Purè di patate all'aglio
- 500 g di acqua
- 300 g di patate con la buccia, (pulite e lavate) a dadini
- 4 spicchi di aglio
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 11946 kJ / 2858 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 208 g
- Tuk
- 210 g
- Vláknina
- 14 g
Alternativní recepty
Torta salata a formaggio Brie
50min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Ciambelle salate
30 min
Patate speziate
1h 15min
Pizza mele e brie
1h 50 min
Patate Dauphine
1h 50 min
Crêpes alle zucchine
1h 15min
Focaccia spinaci e olive
1h 30 min
Pizza bianca alla ligure
1 godz. 45 min
Quiche di patate e cipolle
55 min
Torta salata patate e cipolle
55 min
Pasta gratinata
50min