Torta salata con bucce di patate

Torta salata con bucce di patate

4.5 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porzioni

Suroviny

Pasta sfoglia
  • 200 g di burro freddo e a tocchetti
  • 200 g farina tipo 0
  • 90 g di acqua fredda
  • 1 cucchiaino di sale
Purè di patate all'aglio
  • 500 g di acqua
  • 300 g di patate con la buccia, (pulite e lavate) a dadini
  • 4 spicchi di aglio
  • 100 g di panna (30-40% di grassi)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 1 uovo sbattuto

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 porzioni

Protein 34 g
Kalorie 11946 kJ / 2858 kcal
Tuk 210 g
Vláknina 14 g
Sacharidy 208 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...