
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di spinaci in foglia surgelati
- 50 g di pancetta a cubetti
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Impasto
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 186 kcal / 778 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4hod.
Crêpes alle zucchine
1hod. 15min
Cheesecake alle fragole sullo stecco
6hod. 20min
Strudel di lattuga e burrata
1hod. 20min
Spiedini di pollo e formaggio alla vinaigrette di melograno
25min
Pane alla birra
4hod. 55min
Torta di asparagi
1hod. 10min
Lasagnette con pancetta, patate e carciofi (per 2 persone) (senza glutine)
1hod. 10min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3hod. 45min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Torta salata di zucca e spinaci
1hod. 50min