Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di spinaci in foglia surgelati
- 50 g di pancetta a cubetti
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Impasto
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schiacciata mediterranea
1 Std.
Crostata al cioccolato bianco
1 Std. 10 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Sfogliata ai funghi
1h 40min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia alle olive
2h
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Crocchette di tonno
10h
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Focaccia spinaci e olive
1 Std. 30 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min