Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Moscardini al limone
30 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Insalata di calamari
55 Min
Calamari in umido
55 Min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1h
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Lumachine in rosso
1sa 40 dk
Fideuá di polpo
1h 10min
Polpo in rosso
35min
Seppie in zimino
40min