Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Seppie con i piselli
40min
Brodetto alla triestina
1 Std.
Zuppetta di crostacei
40min
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Zuppa del golfo
1 Std. 30 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Zuppa del pescatore
50min
Minestra di vongole con maltagliati
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min