
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 306 kcal / 1280 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1hod.
Polpetti affogati
45min
Calulu di pesce
50min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Anelli di totano in umido
30min
Zuppa di pesce alla napoletana
1hod. 10min
Brodetto ricco con crostoni
1hod.
Polpetti all'inferno
40min
Coda alla vaccinara
3hod.
Cacciucco
1hod. 20min
Zuppa di pesce tradizionale
1hod. 30min
Carciofi alla romana
50min