Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1 Std. 40 Min
Zuppa di pesce misto
40 Min
Zuppa di carciofi
35 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Coniglio alla mediterranea
50 Min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min