Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 ząbków czosnku
- 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 łyżeczki soli
- 1 - 2 łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 czubata łyżka majeranku, suszonego
- ½ łyżki estragonu, suszonego
- 75 g daktyli, suszonych, bez pestek
- 1300 - 1400 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, 1 płat (ok. 22 x 27 cm, grubość ok. 3 cm)
- 2200 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2923.3 kJ / 698.7 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 69 g
- Nasycený tuk
- 25.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 516.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1h 25min
Udziec indyczy zawijany w boczek z ziemniakami
1h 40 min
Balotyna z kaczki
2 Std. 45 Min
Rolada z boczku i schabu
11 Std. 40 Min
Rolada drobiowo-wieprzowa z ziołami
4h 15min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Schab gotowany na parze
1h 50 min
Pieczona szynka (kulka)
50 godz.
Rolada z karkówki z grzybami
2u. 35min
Szaszłyki z mięsa mielonego ze śliwką
1h
Schab chrzanowy
2 godz. 30 min
Schab z Varomy
3h 40min