Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 160 g di pane, tipo ciappe liguri (vedere varianti), a pezzi
- 80 g di burro morbido a pezzi
Crema
-
100
g di latte intero
nebo 100 g di panna (min. 30% di grassi) - 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 300 g di Feta a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 5 foglie di basilico fresche, lavate + q.b. per guarnire
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 230 g di zucchine a cubetti (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 50 g di olive Kalamata denocciolate
- di Feta a cubetti, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1652 kJ / 395 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 31.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Crema di burrata con verdure
1 godz. 5 min
Muffin salati salmone e aneto
50min
Cheesecake al pesto genovese
9h
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 Std. 30 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9h
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1 Std.