Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisè al basilico
- 300 g di farina
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 150 g di burro morbido
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 cipollotto a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio intero
- 300 g di zucchine, a listarelle
- 1 pizzico di sale
-
250
g di ricotta fresca di bufala
nebo 250 g di ricotta di pecora - 3 uova
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Comporre la torta
- 6 fiori di zucca, lavati e privati del pistillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 514 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Canapè frittatine di verdura
35 Min
Saccottini agli spinaci
1h 30min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 Std. 40 Min
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min