Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisè al basilico
- 300 g di farina
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 150 g di burro morbido
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 cipollotto a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio intero
- 300 g di zucchine, a listarelle
- 1 pizzico di sale
-
250
g di ricotta fresca di bufala
nebo 250 g di ricotta di pecora - 3 uova
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Comporre la torta
- 6 fiori di zucca, lavati e privati del pistillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 514 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verdure ripiene
1h 20 min
Pasta al vino
5 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1 godz. 50 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Mini quiche al radicchio
1 godz. 10 min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Torta di asparagi
1 godz. 10 min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20 min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40 min
Peperoni ripieni alla barese
55 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.