Kompatibilní verze
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di porri a rondelle
- 5 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 8 fette di pane bianco in cassetta, senza crosta in triangoli
- 300 g di Fontina a cubetti (2 cm)
- 3 uova
- 400 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Tuk
- 32.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Bicchierini di mele al mascarpone
30min
Uva e stilton ai pistacchi
15 Min
Zuppa di latte
30min
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Torta salata di pane
45min
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1 Std. 10 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Polenta ai porri
1 godz. 5 min
Salsa alla reggiana
15 Min