Kompatibilní verze
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di porri a rondelle
- 5 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 8 fette di pane bianco in cassetta, senza crosta in triangoli
- 300 g di Fontina a cubetti (2 cm)
- 3 uova
- 400 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Tuk
- 32.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova alla greca
40min
Quiche di patate, porri e ananas
2h 20min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Pinzimonio al Gorgonzola
30 Min
Torta salata con capesante e borettane
1h 40min
Tortino di verdure al Bitto
1h 10min
Uova ripiene di prosciutto
15 Min
Agliata verde
15 Min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55 Min