Kompatibilní verze
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di porri a rondelle
- 5 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 8 fette di pane bianco in cassetta, senza crosta in triangoli
- 300 g di Fontina a cubetti (2 cm)
- 3 uova
- 400 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Tuk
- 32.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Torta salata di pane
45 Min
Budini aromatici al pomodoro
1 godz. 10 min
Schiacciata fiorentina
50 min
Flan di cavolfiore
45 Min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 Std.
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1 godz. 5 min
Mini valdostane al kamut
1 godz. 5 min
Tagliatelle di nonna Marietta
1 Std.
Budino al caffè e arancia
1 godz. 55 min
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
1h 30 min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15 Min