Kompatibilní verze
Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Muffin
- 125 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 125 g di yogurt bianco non dolcificato
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 4 tuorli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di pancetta affumicata a cubetti
- semi di sesamo q.b.
Crema al Gorgonzola
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 45 g di latte
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Zuccottini di melanzane
45 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8 Std.
Sformato di riso con brie e cotto
1 Std. 30 Min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9h
Torta alla birra stout
3h 40min
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Muffin salati allo speck (senza glutine)
50min
Muffin al Parmigiano Reggiano
35min
Empanadas di carne
1 Std. 10 Min