Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
醃雞肉
- 30 克 蜂蜜
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- ½ - 1 茶匙 甜紅椒粉
- 1 粒 蒜頭
- 1 顆 檸檬 ,取皮絲(切成1公分塊狀)及汁液
-
4
片 附前段雞翅的去皮雞胸肉 (約800克) (詳見要訣)
nebo 4 片 去皮雞柳 (約700克)
芒果香緹醬&蒸煮雞肉
- 10 - 15 克 香菜
- 3 - 6 顆 檸檬 ,取皮絲(切成1公分塊狀)及汁液
- 2 粒 蒜頭
- 100 克 洋蔥 ,切塊
- 75 克 紅甜椒 ,切塊
-
1 - 2
枝 墨西哥辣椒(jalapeño) ,去籽
nebo 1 - 2 平茶匙 乾辣椒碎片 - 500 克 芒果果肉 ,切塊(約1-2公分)
- 2 茶匙 鹽
- 100 克 糖
- 250 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1346 kJ / 321 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g