Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 克 蟹肉 ,用紙巾擦乾
- 4 根 蔥 (1根切碎,3根切絲)
- 4 粒 蒜頭
- 2 茶匙 香油
- 3 茶匙 薑, 切碎
- 12 張 水餃皮
- 1300 克 雞高湯
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 味醂
- 1 茶匙 冰糖粉
- 1 顆 蛋, 打散
- 8 枝 青江菜, 切段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1092 kJ / 260 kcal
- Protein
- 16.398 g
- Sacharidy
- 37.111 g
- Tuk
- 5.134 g
- Vláknina
- 2.688 g