Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 蔥 ,切段 (約5公分)
- 10 克 薑 ,切片
- 2 大匙 油
- 2 大匙 米酒
- 1200 克 水
- 380 克 帶皮去骨鴨腿 ,川燙,切塊(約3公分)
- 30 克 冬菜
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 5485 kJ / 1302 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 113 g
- Vláknina
- 2 g