Zařízení & příslušenství
冬菜鴨湯
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
蔥 切段 (約5公分)20 克
-
薑 切片10 克
-
油2 大匙
-
米酒2 大匙
-
水1200 克
-
帶皮去骨鴨腿 川燙,切塊(約3公分)380 克
-
冬菜30 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Protein
56 g
Kalorie
5485 kJ /
1302 kcal
Tuk
113 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
回家喝湯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan