
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 油
- 20 克 薑 切絲
- 50 克 蘑菇 切片
- 50 克 金針菇 洗淨、去根部
- 50 克 鴻喜菇 洗淨、去根部
- 2 茶匙 素蠔油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 30 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 香油
- ½ 茶匙 太白粉 (volitelně)
-
100
克 菠菜 切段(約3公分)
nebo 100 克 青江菜 取葉 - 枸杞 少許
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 201 kcal / 840 kJ
- Protein
- 3.6 g
- Tuk
- 18.1 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Vláknina
- 3.2 g