Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ 茶匙 胡荽籽
- ¼ 茶匙 小茴香籽
- 5 粒 白胡椒粒
- 10 克 新鮮香菜根, 切段
- 1 茶匙 薑黃粉
- ¼ 茶匙 蝦醬
- 2 小撮 豆蔻粉
- 10 根 新鮮青辣椒, 去籽,切段
- 2 粒 蒜頭
- 1 根 新鮮紅辣椒, 去籽,切段
- 1 粒 紅蔥頭
- 10 克 新鮮檸檬香茅, 取白色根部,切片
- 10 克 薑, 去皮
- ½ 茶匙 鹽
- 15 克 水
- 240 克 椰奶
- 1 片 新鮮檸檬葉
- 450 克 去骨去皮雞腿肉, 切塊(約3公分)
- 1 大匙 魚露
- ½ 大匙 糖
- 100 克 茄子, 剖半,切段(約4公分)
- 100 克 新鮮四季豆, 捏去頭尾,去莖、切段(約4公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1246 kJ / 297 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 2 g