培根四季豆卷佐百里香奶油

培根四季豆卷佐百里香奶油

4.5 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 500 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 馬鈴薯 切塊(約3公分)
    600 克
  • 新鮮四季豆
    200 克
  • 培根片 (約100克)
    8 片
  • 奶油
    80 - 100 克
  • 新鮮百里香
    1 - 2 茶匙
    1 茶匙 乾燥百里香

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8 g
Kalorie 1596 kJ / 382 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...