培根四季豆卷佐百里香奶油
TM5 TM6

培根四季豆卷佐百里香奶油

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 500 克 水
  • 1 ½ 茶匙 鹽
  • 600 克 馬鈴薯 ,切塊(約3公分)
  • 200 克 新鮮四季豆
  • 8 片 培根片 (約100克)
  • 80 - 100 克 奶油
  • 1 - 2 茶匙 新鮮百里香
    nebo 1 茶匙 乾燥百里香

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1596 kJ / 382 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
26 g
Tuk
26 g
Vláknina
2.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty