Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 250 g di farina tipo 00
- 125 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di porri a rondelle
- 15 castagne, cotte e spellate (vedere consigli)
- 100 g di pancetta a cubetti
- 400 g di carne trita di maiale
- 100 g di mele, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 1 uovo
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1352 kJ / 323 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1 godz.
Vellutata di zucca e mela cotogna
1 godz.
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40min
Zuppa di pane nero
30 min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Tortine dell'amore
1h 40min
Plumcake salato al salmone, porri e pomodori confit
1h 10min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Salsa alla birra e mele
35min
Pane multicereali
17h 30min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min