Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 450 g di ricotta, ben scolata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 grappoli d'uva senza semi (35 acini)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 178.2 kJ / 42.6 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 13.5 mg
Alternativní recepty
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Pizza del pastore
5hod.
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Quenelle salate di carote e mandorle
1h 30min
Insalata di ceci con pesto di salvia
1 godz. 10 min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Confettura di scalogno
2 Std.
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1h
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min