Muffin al finocchietto selvatico e topinambur

Muffin al finocchietto selvatico e topinambur

4.6 7 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
14 pezzi

Suroviny

  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 100 g di topinambur sbucciato e a pezzi (3-4 cm)
  • 100 g di finocchietto selvatico a pezzi (3-4 cm)
  • 50 g di acqua
  • 250 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 5 g di sale
  • 60 g di mascarpone
  • 70 g di latte
  • 20 g di lievito istantaneo per torte salate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 5.2 g
Kalorie 598 kJ / 143 kcal
Tuk 7.2 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 15.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...