Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 700 gramů různých paprik (např. červené, zelené, žluté, oranžové)
- 100 gramů extra panenského olivového oleje
- 35 gramů vinného octa, bílého
-
1
čajová lžička kmínu, mletého
nebo 3 špetky pepře černého, mletého - 3 špetky soli, jemné
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 490 kJ / 117 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Houbové karbanátky
25 min
Okurkový salát
5 min
Hrušky v červeném víně
3 Std. 20 Min
Ovar s křenem
2h 15min
Libečková sůl
5 min
Švestková omáčka
43 Min
Ostružinové želé
1h
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2h 30min
Citrónová marmeláda s medem a se zázvorem
1h 30min
Zelené polévkové koření
5 min
Petrželové pesto
10min
Tzatziki
10min