Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 700 gramů různých paprik (např. červené, zelené, žluté, oranžové)
- 100 gramů extra panenského olivového oleje
- 35 gramů vinného octa, bílého
-
1
čajová lžička kmínu, mletého
nebo 3 špetky pepře černého, mletého - 3 špetky soli, jemné
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 490 kJ / 117 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajčatový kečup
40 min
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10 min
Angreštový vrstvený dezert
25 min
Rajčatový džem
50 min
Zelené polévkové koření
5 Min
Libečková sůl
5 Min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5 Min
Škvarková pomazánka
5 Min
Škvarkoví šneci se zelím
1 Std. 5 Min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10 Min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min