Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 700 gramů různých paprik (např. červené, zelené, žluté, oranžové)
- 100 gramů extra panenského olivového oleje
- 35 gramů vinného octa, bílého
-
1
čajová lžička kmínu, mletého
nebo 3 špetky pepře černého, mletého - 3 špetky soli, jemné
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 490 kJ / 117 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min
Okurkový relish
1h 30min
Bílá klobása ve skle
1h 20min
Zelené polévkové koření
5min
Libečková sůl
5min
Taveňák z tvarůžků
35min
Bylinková sůl na brambory
5min
Restovaná červená paprika s cibulí
25min
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15min
Moravské zelí
25min