Zařízení & příslušenství
Marinované papriky
Příprava 15min.
Celkový 55min.
6 porcí
Suroviny
-
500 gramů vody
-
700 gramů různých paprik (např. červené, zelené, žluté, oranžové)
-
100 gramů extra panenského olivového oleje
-
35 gramů vinného octa, bílého
-
3 špetky pepře černého, mletého1 čajová lžička kmínu, mletého
-
3 špetky soli, jemné
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3.6 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční majonézová omáčka
30 min
Restovaná paprika (400 gramů)
25 min
Restovaná červená paprika s cibulí
25 min
Restovaná paprika (200 gramů)
20 min
Houbové placky
45 min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Houbové karbanátky
25 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2 godz. 30 min
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Rybí polévka se zeleninou
30 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min