Zařízení & příslušenství
Marinované papriky
Příprava 15min.
Celkový 55min.
6 porcí
Suroviny
-
500 gramů vody
-
700 gramů různých paprik (např. červené, zelené, žluté, oranžové)
-
100 gramů extra panenského olivového oleje
-
35 gramů vinného octa, bílého
-
3 špetky pepře černého, mletého1 čajová lžička kmínu, mletého
-
3 špetky soli, jemné
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3.6 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min.
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min.
Dresink s vejci a bylinkami
10min.
Bylinková sůl na brambory
5min.
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3hod. 20min.
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1hod. 45min.
Zelené polévkové koření
5min.
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2hod. 10min.
Indická hořčice
15min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min.