Zařízení & příslušenství
Francouzská omáčka gribiche
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
2 vejce uvařená natvrdo na čtvrtky
-
150 gramů nakládaných okurek na kousky
-
20 - 30 gramů nakládaných kaparů scezených
-
10 gramů čerstvé pažitky nasekané
-
10 gramů hrubozrnné hořčice
-
1 žloutek
-
60 - 80 gramů majonézy60 - 80 gramů olivového oleje
-
15 gramů jablečného octa15 gramů bílého vinného octa
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4.5 g
Kalorie
1028.7 kJ /
245.7 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
4.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Houby s citrónovou šťávou
30min.
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Žádné hodnocení
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min.
Citrónový dip
20min.
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2hod. 30min.
Brynzové tyčinky
2hod.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min.
Strouhanka z čerstvého pečiva
5min.
Cuketová polévka s chorizem
1hod.
Rillettes z uzeného lososa
10min.
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min.
Liptovská pomazánka
5min.