Zařízení & příslušenství
Francouzská omáčka gribiche
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
2 vejce uvařená natvrdo na čtvrtky
-
150 gramů nakládaných okurek na kousky
-
20 - 30 gramů nakládaných kaparů scezených
-
10 gramů čerstvé pažitky nasekané
-
10 gramů hrubozrnné hořčice
-
1 žloutek
-
60 - 80 gramů majonézy60 - 80 gramů olivového oleje
-
15 gramů jablečného octa15 gramů bílého vinného octa
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4.5 g
Kalorie
1028.7 kJ /
245.7 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
4.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2hod. 40min.
Houbový dip s vlašskými ořechy
5min.
Ras el hanout
5min.
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40min.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3hod. 50min.
Cupcaky se sušenými rajčaty, sýrem feta a avokádem
1hod. 40min.
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min.
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15min.
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min.
Balkánská pomazánka
15min.