Zařízení & příslušenství
Francouzská omáčka gribiche
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
2 vejce uvařená natvrdo na čtvrtky
-
150 gramů nakládaných okurek na kousky
-
20 - 30 gramů nakládaných kaparů scezených
-
10 gramů čerstvé pažitky nasekané
-
10 gramů hrubozrnné hořčice
-
1 žloutek
-
60 - 80 gramů majonézy60 - 80 gramů olivového oleje
-
15 gramů jablečného octa15 gramů bílého vinného octa
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4.5 g
Kalorie
1028.7 kJ /
245.7 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
4.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cibulový koláč tarte flambée
1hod.
Chlupaté knedlíky
1hod. 5min.
Plněné kapustové listy s rajčaty
40min.
Velikonoční nádivka
1hod. 35min.
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Žádné hodnocení
Kuře alla cacciatora
50min.
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1hod. 35min.
Thajské rybí karbanátky
1hod. 10min.
Bavorský bramborový salát
15min.
Caponata
30min.
Špekové knedlíky
50min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.