Francouzská omáčka gribiche
TM5 TM6

Francouzská omáčka gribiche

4.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 2 vejce uvařená natvrdo, na čtvrtky
  • 150 gramů nakládaných okurek, na kousky
  • 20 - 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
  • 10 gramů čerstvé pažitky, nasekané
  • 10 gramů hrubozrnné hořčice
  • 1 žloutek
  • 60 - 80 gramů olivového oleje
    nebo 60 - 80 gramů majonézy
  • 15 gramů bílého vinného octa
    nebo 15 gramů jablečného octa
  • ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1028.7 kJ / 245.7 kcal
Protein
4.5 g
Sacharidy
4.3 g
Tuk
24 g
Vláknina
0.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty