Francouzská omáčka gribiche

Francouzská omáčka gribiche

4.5 4 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 20min
4 porce

Suroviny

  • vejce uvařená natvrdo na čtvrtky
    2
  • nakládaných okurek na kousky
    150 gramů
  • nakládaných kaparů scezených
    20 - 30 gramů
  • čerstvé pažitky nasekané
    10 gramů
  • hrubozrnné hořčice
    10 gramů
  • žloutek
    1
  • olivového oleje
    60 - 80 gramů
    60 - 80 gramů majonézy
  • bílého vinného octa
    15 gramů
    15 gramů jablečného octa
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ¼ čajové lžičky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 245.7 kcal / 1028.7 kJ
Protein 4.5 g
Tuk 24 g
Sacharidy 4.3 g
Vláknina 0.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...