Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 vejce uvařená natvrdo, na čtvrtky
- 150 gramů nakládaných okurek, na kousky
- 20 - 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
- 10 gramů čerstvé pažitky, nasekané
- 10 gramů hrubozrnné hořčice
- 1 žloutek
-
60 - 80
gramů olivového oleje
nebo 60 - 80 gramů majonézy -
15
gramů bílého vinného octa
nebo 15 gramů jablečného octa - ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1028.7 kJ / 245.7 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Sýrové rolky á la Fornetti
45min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 min
Muffiny s medvědím česnekem
1 Std. 10 Min
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Keine Bewertungen
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20 min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min
Snídaně s lososem a avokádem
20 min
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40min
Galette s ratatouille
1 Std. 30 Min
Crème brûlée s vaječným likérem
1h 15min
Kávovo-čokoládový tvarohový koláč
9h 40min