
Zařízení & příslušenství
Francouzská omáčka gribiche
Příprava 10min
Celkový 20min
4 porce
Suroviny
-
vejce uvařená natvrdo na čtvrtky2
-
nakládaných okurek na kousky150 gramů
-
nakládaných kaparů scezených20 - 30 gramů
-
čerstvé pažitky nasekané10 gramů
-
hrubozrnné hořčice10 gramů
-
žloutek1
-
olivového oleje60 - 80 gramů
-
bílého vinného octa15 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
245.7 kcal /
1028.7 kJ
Protein
4.5 g
Tuk
24 g
Sacharidy
4.3 g
Vláknina
0.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Dipy a omáčky k vejcím, masu a sýrům
10 recept
Česká republika
Česká republika