Francouzská omáčka gribiche

Francouzská omáčka gribiche

4.5 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce

Suroviny

  • 2 vejce uvařená natvrdo na čtvrtky
  • 150 gramů nakládaných okurek na kousky
  • 20 - 30 gramů nakládaných kaparů scezených
  • 10 gramů čerstvé pažitky nasekané
  • 10 gramů hrubozrnné hořčice
  • 1 žloutek
  • 60 - 80 gramů olivového oleje
    60 - 80 gramů majonézy
  • 15 gramů bílého vinného octa
    15 gramů jablečného octa
  • ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 245.7 kcal / 1028.7 kJ
Protein 4.5 g
Tuk 24 g
Sacharidy 4.3 g
Vláknina 0.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...