
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 vejce uvařená natvrdo na čtvrtky
- 150 gramů nakládaných okurek na kousky
- 20 - 30 gramů nakládaných kaparů scezených
- 10 gramů čerstvé pažitky nasekané
- 10 gramů hrubozrnné hořčice
- 1 žloutek
-
60 - 80
gramů olivového oleje
nebo 60 - 80 gramů majonézy -
15
gramů bílého vinného octa
nebo 15 gramů jablečného octa - ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 245.7 kcal / 1028.7 kJ
- Protein
- 4.5 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Jogurtový dezert s borůvkovým přelivem
6hod. 20min
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35min
Tradiční taiwanské meat floss
Žádné hodnocení
Sambal Oelek
15min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Toskánské crostini
30min
Květáková kari polévka
45min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40min
Balkánská pomazánka
15min
Čabajská pomazánka
15min
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
15min