
Zařízení & příslušenství
Francouzská omáčka gribiche
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
2 vejce uvařená natvrdo na čtvrtky
-
150 gramů nakládaných okurek na kousky
-
20 - 30 gramů nakládaných kaparů scezených
-
10 gramů čerstvé pažitky nasekané
-
10 gramů hrubozrnné hořčice
-
1 žloutek
-
60 - 80 gramů olivového oleje
-
15 gramů bílého vinného octa
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
245.7 kcal /
1028.7 kJ
Protein
4.5 g
Tuk
24 g
Sacharidy
4.3 g
Vláknina
0.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Lišková polévka
1hod. 40min
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25hod. 5min
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min
Rajčatovo-tvarohové pletence
1hod. 10min
Vánoční houbová polévka s nudlemi
30min
Škvarková pomazánka
5min
Vitello tonato
2hod.
Dršťková polévka
1hod.
Pikantní pomazánka k pivu
12min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min