Zařízení & příslušenství
Plněný lilek po orientálsku
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
8 kusů
Suroviny
-
300 gramů jehněčího masa vykostěného, na kousky
-
700 gramů vody
-
4 lilky (cca 600 gramů), podélně rozkrojené
-
200 gramů rýže
-
1 špetka šafránu mletého
-
4 cibule napůl
-
100 gramů černých oliv
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 čajová lžička mletého kmínu
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
13 g
Kalorie
1439 kJ /
345 kcal
Tuk
19 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plníme!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pomazánka z lilku
45min.
Kapr ve vinné páře
45min.
Pastináková polévka s dýní a jablky
45min.
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min.
Medovo-fíková zmrzlina s kozím sýrem
13hod.
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2hod. 5min.
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Celozrnný mangoldový quiche
1hod. 30min.
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min.
Topinamburový krém se slunečnicovými semínky
25min.
Polévka z červené řepy
40min.