Zařízení & příslušenství
Plněný lilek po orientálsku
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
8 kusů
Suroviny
-
300 gramů jehněčího masa vykostěného, na kousky
-
700 gramů vody
-
4 lilky (cca 600 gramů), podélně rozkrojené
-
200 gramů rýže
-
1 špetka šafránu mletého
-
4 cibule napůl
-
100 gramů černých oliv
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 čajová lžička mletého kmínu
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
13 g
Kalorie
1439 kJ /
345 kcal
Tuk
19 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plníme!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborový salát s červenou řepou
40min.
Gratinovaná dýně s mrkví
50min.
Telecí party klobásky
1hod. 10min.
Tabouleh s boby
50min.
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1hod.
Cuketovo-cizrnové placičky
8hod. 20min.
Salát s cuketou a chřestem
35min.
Avokádo plněné tuňákem
10min.
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1hod. 30min.
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30min.
Caponata
30min.