Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů jehněčího masa, vykostěného, na kousky
- 700 gramů vody
- 4 lilky (cca 600 gramů), podélně rozkrojené
- 200 gramů rýže
- 1 špetka šafránu, mletého
- 4 cibule, napůl
- 100 gramů černých oliv
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1439 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Plněná rajčata
Žádné hodnocení
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1h 20 min
Karbanátky z hub
35 Min
Plněné cukety po námořnicku
1 Std. 25 Min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Žádné hodnocení
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 Min
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13h 30min
Listový salát s jablky a čedarem
25 分钟
Cizrnové kuličky s dýní
25 分钟
Hrachové kebaby
13h 30min
Gratinované cukety a rajčata
1 Std.