Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů jehněčího masa, vykostěného, na kousky
- 700 gramů vody
- 4 lilky (cca 600 gramů), podélně rozkrojené
- 200 gramů rýže
- 1 špetka šafránu, mletého
- 4 cibule, napůl
- 100 gramů černých oliv
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1439 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Plněná rajčata
25min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 Min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1 Std.
Hráškové pesto se špenátem
15 min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 Std.
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30 Min
Salát s cuketou a chřestem
35min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 Min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10 min
Kuřecí salát s pekanovými ořechy a medem
35min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 Min