Zařízení & příslušenství
Plněný lilek po orientálsku
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
8 kusů
Suroviny
-
300 gramů jehněčího masa vykostěného, na kousky
-
700 gramů vody
-
4 lilky (cca 600 gramů), podélně rozkrojené
-
200 gramů rýže
-
1 špetka šafránu mletého
-
4 cibule napůl
-
100 gramů černých oliv
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 čajová lžička mletého kmínu
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
13 g
Kalorie
1439 kJ /
345 kcal
Tuk
19 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plníme!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Koláč naruby s paprikami a olivami
Žádné hodnocení
Křupavý slaný koláč s mrkví a cuketou
1hod.
Avokádovo-bazalkový dip
20min.
Koláč s mletým masem a zeleninou
1hod. 30min.
Limetkový koláč s tvarohem
12hod. 50min.
Chřestovo-sýrový quiche
1hod. 10min.
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1hod.
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min.
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min.
Višňovo-banánový cheesecake
5hod. 35min.
Gratinovaná dýně s mrkví
50min.
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1hod.