Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů jehněčího masa, vykostěného, na kousky
- 700 gramů vody
- 4 lilky (cca 600 gramů), podélně rozkrojené
- 200 gramů rýže
- 1 špetka šafránu, mletého
- 4 cibule, napůl
- 100 gramů černých oliv
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1439 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí steaky v papilotě
40min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Pohankové nudle (bez lepku)
35min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Keine Bewertungen
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1h
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Keine Bewertungen
Lososové placičky plněné sýrem gruyère se salátem
1h 5min
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1h 5min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45min