Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 vajec
- 1 špetka soli
- 150 gramů anglické slaniny, na kousky (3 cm)
- 250 gramů polotučného mléka
- 1 čajová lžička soli
- 250 gramů polohrubé mouky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2058.5 kJ / 492 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 973.4 mg
Alternativní recepty
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 Std. 45 Min
Kuřecí frikasé s chřestem
1 Std.
Sejkory se skořicovou omáčkou
20 min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40 Min
Středomořský kuřecí koláč
50 Min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 min
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2 Std. 30 Min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1h 50min
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30 Min
Okurkový relish
1 Std. 30 Min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1óra 35p