Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů bílé lepkavé rýže
- 350 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže, na kousky (5 cm) (viz varianty)
- 3 - 4 houby shiitake, čerstvé (cca 50 gramů)
- 25 gramů mrkve
- 20 gramů vodních kaštanů, čerstvých, oloupaných, napůl
- 5 - 10 gramů zázvoru, čerstvého, na tenké plátky
- 20 gramů jarních cibulek, na kousky (2 cm)
- 2 špetky bílého pepře, mletého
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 20 gramů sójové omáčky
- 600 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 225 kJ / 54 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 min
Shot Bounty®
Brak ocen
Valentýnské makronky
Brak ocen
Pomerančovo-zázvorový kečup
30 min
Mojo Amarillo
Brak ocen
Drůbeží nářez
Brak ocen
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 min
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35 min
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Brak ocen
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1h 35 min
Omáčka puttanesca
45 min
Vánoční cupcaky
45 min