Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů bílé lepkavé rýže
- 350 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže, na kousky (5 cm) (viz varianty)
- 3 - 4 houby shiitake, čerstvé (cca 50 gramů)
- 25 gramů mrkve
- 20 gramů vodních kaštanů, čerstvých, oloupaných, napůl
- 5 - 10 gramů zázvoru, čerstvého, na tenké plátky
- 20 gramů jarních cibulek, na kousky (2 cm)
- 2 špetky bílého pepře, mletého
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 20 gramů sójové omáčky
- 600 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 225 kJ / 54 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Višňové cookies s kokosem
35 Min
Quiche s batáty a mletým masem
1 Std. 45 Min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Smoothie bowl se špenátem a morušemi
15min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1小时 35 分钟
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 Std. 50 Min
Cop s tuňákem
1 Std. 40 Min
Risi e bisi
55min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Ratatouille
40min
Bolognese classico
5 Std.