Zařízení & příslušenství
Perlové rýžovo-masové kuličky
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
32 kousků
Suroviny
-
200 gramů sushi rýže200 gramů bílé lepkavé rýže
-
350 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže na kousky (5 cm) (viz varianty)
-
10 gramů hub shiitake, sušených, namočených (viz tip)3 - 4 houby shiitake, čerstvé (cca 50 gramů)
-
25 gramů mrkve
-
20 gramů ředkviček, červených, napůl20 gramů vodních kaštanů, čerstvých oloupaných, napůl
-
5 - 10 gramů zázvoru, čerstvého na tenké plátky
-
20 gramů jarních cibulek na kousky (2 cm)
-
2 špetky bílého pepře, mletého
-
½ čajové lžičky soli, jemné
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 čajová lžička kukuřičného škrobu
-
20 gramů sójové omáčky
-
600 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
3 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
2hod. 30min.
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1hod. 10min.
Koláč naruby s paprikami a olivami
Žádné hodnocení
Losos s grapefruitovou quinoou
50min.
Budha bowl salát se zelenou čočkou a chřestem
50min.
Věnec z listového těsta s pečenou zeleninou
1hod. 40min.
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2hod. 30min.
Čokoládový chlebíček
1hod. 20min.
Rýžový koláč á la pizza
1hod. 30min.
Quinotto s krevetami a chřestem
30min.
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Dušené hovězí stew
1hod. 40min.