Kompatibilní verze
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de chalota
- 150 g de vino tinto
- 300 g de zanahorias en bastones (1x7 cm)
- 500 g de solomillo de cerdo (aprox. Ø 6 cm, ver sugerencia)
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 130 g de agua
-
½
cucharadita de concentrado de caldo de carne
nebo ½ pastilla de caldo de carne (para 0,5 l.) - 8 bayas de enebro (volitelně)
-
25
g de mermelada de cerezas
nebo 25 g de mermelada de frutos rojos - 20 g de mantequilla
- 1 cucharadita de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solomillo de cerdo a la naranja
40min
Pechugas de pollo asadas con miel y mostaza y puré de coliflor y ajo
1 godz.
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min
Solomillos de pollo con setas
1 godz.
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Filetes de ternera al vino
25min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1 godz.
Escalopines al limón y vino blanco
35min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1h 10min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min