Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro en trozos
- 50 g de apio en trozos
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de aceite para freír
- 1 pellizco de sal
- 5 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de vino blanco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 700 - 800 g de patatas en bastones
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2268 kJ / 543 kcal
- Protein
- 16.82 g
- Sacharidy
- 32.64 g
- Tuk
- 38.31 g
- Vláknina
- 4.14 g
Alternativní recepty
Espaguetis negros con fricasé de alcachofa
20min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50min
Bogavante en salsa Newburg
1 godz. 15 min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1h 20min
Mejillones al jengibre
25min
Pulpo y crema de calabacín
1h 25min
Pierna de cordero asada con patatas, calabaza y salsa de menta (MEATER)
2 godz.
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Mejillones al limón
30min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Mejillones al vino
30min