Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro en trozos
- 50 g de apio en trozos
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de aceite para freír
- 1 pellizco de sal
- 5 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de vino blanco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 700 - 800 g de patatas en bastones
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2268 kJ / 543 kcal
- Protein
- 16.82 g
- Sacharidy
- 32.64 g
- Tuk
- 38.31 g
- Vláknina
- 4.14 g
Alternativní recepty
Mariscada
3h 30min
Ataditos de jamón y judías verdes
30 min
Dry martini con ostras
5min
Berberechos y almejas al limón con ensalada de rúcula
1u.
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1h 10 min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 Std. 20 Min
Espaguetis con gambones a la pimienta
30 min
Mejillones al vino
30 min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Mejillones al limón
30 min