
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa para los dumplings
- 1 cucharada de aceite vegetal y algo más para engrasar
- 150 g de agua y algo más si fuera necesario
- 300 g de harina
- ¼ de cucharadita de sal
Relleno y formado de los dumplings
- 400 g de repollo en trozos (aprox. 5 cm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 350 g de carne picada de cerdo
- 530 g de agua
- 20 g de salsa de soja
-
10
g de vino de arroz
nebo 10 g sake - ½ cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de aceite de sésamo (15 g)
- harina para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 76 kcal / 318 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyozas vegetarianas de shiitake
2hod. 30min
Gyoza (dumplings)
1hod. 30min
Bao buns de cerdo
2hod.
Pan indio
45min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2hod. 10min
Ternera teriyaki con arroz
1hod. 40min
Bao buns con salmón y espárragos
1hod.
Sopa de fideos japoneses
1hod. 15min
Bao buns con gambones crujientes
1hod.
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1hod. 15min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1hod.
Bao buns de secreto ibérico
2hod. 30min