Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa para los dumplings
- 1 cucharada de aceite vegetal y algo más para engrasar
- 150 g de agua y algo más si fuera necesario
- 300 g de harina
- ¼ de cucharadita de sal
Relleno y formado de los dumplings
- 400 g de repollo en trozos (aprox. 5 cm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 350 g de carne picada de cerdo
- 530 g de agua
- 20 g de salsa de soja
-
10
g de vino de arroz
nebo 10 g sake - ½ cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de aceite de sésamo (15 g)
- harina para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10min
Gyozas vegetarianas de shiitake
2 Std. 30 Min
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1h
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1h 15min
Bao buns de cerdo
2h
Naan indio
1h 40min
Sopa de fideos japoneses
1h 15min
Ternera teriyaki con arroz
1h 40min
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45min
Bao buns con gambones crujientes
1h
Bao buns de secreto ibérico
2 Std. 30 Min