Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa para los dumplings
- 1 cucharada de aceite vegetal y algo más para engrasar
- 150 g de agua y algo más si fuera necesario
- 300 g de harina
- ¼ de cucharadita de sal
Relleno y formado de los dumplings
- 400 g de repollo en trozos (aprox. 5 cm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 350 g de carne picada de cerdo
- 530 g de agua
- 20 g de salsa de soja
-
10
g de vino de arroz
nebo 10 g sake - ½ cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de aceite de sésamo (15 g)
- harina para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45min
Naan indio
1 Std. 40 Min
Gyoza (dumplings)
1 godz. 30 min
Sopa de fideos japoneses
1h 15min
Pan indio
45min
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10min
Pato Pekín - China
1 godz. 30 min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1 Std.
Dim sum 'Shao mai'
2h
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1h 15min
Gyozas vegetarianas de shiitake
2 Std. 30 Min