Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de harina de repostería
- 500 - 700 g de aceite de girasol
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 330 g de cerveza rubia muy fría
-
800
g de lomos de bacalao al punto de sal (en 4-8 trozos)
nebo 800 g de filetes de pescado blanco con o sin piel (merluza, lenguado, lubina, etc.) - 4 pellizcos de sal
- 4 chorritos de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2581 kJ / 617.4 kcal
- Protein
- 50.6 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 min
Hamburguesa clásica
30 min
Hamburguesas con cebollas caramelizadas al whisky
1h 10min
Hamburguesa Big Kahuna (Pulp Fiction)
50min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Pan con queso y peperoni
1h 30min
Hot dog de pescado y marisco
2h 20min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4 godz.
Dumplings rellenos de carne a la plancha
1h 30min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Arroz frito con ternera - China
50min