Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de harina de repostería
- 500 - 700 g de aceite de girasol
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 330 g de cerveza rubia muy fría
-
800
g de lomos de bacalao al punto de sal (en 4-8 trozos)
nebo 800 g de filetes de pescado blanco con o sin piel (merluza, lenguado, lubina, etc.) - 4 pellizcos de sal
- 4 chorritos de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2581 kJ / 617.4 kcal
- Protein
- 50.6 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panes pita
1 godz. 50 min
Choripanes con salsa pebre
2 Std.
Brochetas de ternera marinadas (Satay) - Indonesia
2 Std. 30 Min
Terrina de carne con huevo duro
1 Std. 30 Min
Minirrosquillas americanas (doughnetes)
3h
Hamburguesa Big Kahuna (Pulp Fiction)
50 min
Pasta fresca al huevo
30 min
Hamburguesa clásica
30 min
Tacos de gambas con salsa de pimientos
40 min
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6 godz. 50 min
Hamburguesas con cebollas caramelizadas al whisky
1h 10min
Mega hamburguesa
4 Std. 30 Min