Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de harina de repostería
- 500 - 700 g de aceite de girasol
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 330 g de cerveza rubia muy fría
-
800
g de lomos de bacalao al punto de sal (en 4-8 trozos)
nebo 800 g de filetes de pescado blanco con o sin piel (merluza, lenguado, lubina, etc.) - 4 pellizcos de sal
- 4 chorritos de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2581 kJ / 617.4 kcal
- Protein
- 50.6 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Naan (pan hindú)
2 Std.
Pollo frito al estilo Kentucky
3 Std. 20 Min
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1h
Naan indio
1 Std. 40 Min
Pan indio
45 Min
Pollo a la chermoula con cuscús de tomate - Marruecos
1h 30min
Panes pita
1h 50min
Chili chorizo dog - EEUU
2 Std. 50 Min
Tiradito de lubina
15min
Hot dog de pescado y marisco
2 Std. 20 Min
Aros de cebolla
20min
Bao buns con salmón y espárragos
1h