Fondue de queso manchego y cebolletas

Fondue de queso manchego y cebolletas

4.5 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 30min.
10 raciones

Suroviny

  • 250 g de queso emmental en dados de 2 cm
  • 250 g de queso manchego en dados de 2 cm
  • 300 g de cebolletas en cuartos
  • 800 g de agua
  • 250 g de mayonesa
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 500 - 600 g verduras variadas (zanahorias, tallos de apio, endibias, champiñones, coliflor, tomatitos, etc.)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 15.4 g
Kalorie 1748 kJ / 418 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 3.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...