Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de granos de espelta
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua, templada
- 40 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de miel
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
nebo 90 g de semillas de calabaza - 50 g de ajonjolí
- mantequilla sin sal, para engrasar el molde
- avena en hojuelas, para espolvorear el molde
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 313 kJ / 75 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2h 50 min
Pan integral con muesli
4 Std.
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8h 10min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 godz. 40 min
Pan integral de semillas
2h 50 min
Pan de garbanzo con dip de curry
50 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15u.
Pan de centeno con masa agria
154 godz.
Pan integral al vapor
2 Std.
Pan integral de espelta y centeno
2 Std. 15 Min
Pan integral con harina multicereales
3h 50min