
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de granos de espelta
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua templada
- 40 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de miel
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
nebo 90 g de semillas de calabaza - 50 g de ajonjolí
- mantequilla sin sal para engrasar el molde
- avena en hojuelas, para espolvorear el molde
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 75 kcal / 313 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos integrales
3hod. 40min
Pan multicereales
24hod.
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8hod. 10min
Queso Cheddar vegano
12hod. 15min
Pan de caja sin gluten
2hod.
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3hod.
Pan de centeno con masa madre
2hod. 50min
Pan integral de semillas
2hod. 50min
Pan de centeno con masa agria
154hod.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16hod. 50min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8hod.
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15hod.