![Pan de espelta y trigo sarraceno Pan de espelta y trigo sarraceno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/71E23C3E-6906-4246-8D56-B39C7C0F8DF7/Derivates/8A15D935-F80D-4066-951B-C8C84D8F9ABB.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de granos de espelta
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua, templada
- 40 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de miel
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
nebo 90 g de semillas de calabaza - 50 g de ajonjolí
- mantequilla sin sal, para engrasar el molde
- avena en hojuelas, para espolvorear el molde
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 313 kJ / 75 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16u. 50min
Pan alemán sin gluten
3h
Pan multicereales
24 Std.
Masa madre de trigo
96sa
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Yogur de leche de cabra TM6
13u.
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Hogaza de centeno
16u. 50min
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min