Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Słodka pasta z fasoli adzuki
- 150 g fasoli adzuki, suchej, namoczonej przez 4-24 godz.
- 850 g wody
- 50 g brązowego cukru
Ciasto ryżowe
- 100 g mąki ryżowej, białej (patrz wskazówki)
- 125 g mąki z kleistego ryżu
- 60 g cukru pudru
- 75 g mleka
- 15 g suszonych owoców (np. rodzynki, morele, brzoskwinie), pokrojonych na kawałki
- 1000 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1236.8 kJ / 295.6 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 28.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lody migdałowe (bez cukru)
12 godz. 45 min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12h 30min
Sernik z tofu (tofurnik)
4 Std. 40 Min
Kokosowy pilaw z orzechami nerkowca
1h
Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)
4h 15min
Rożki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Bagietka bezglutenowa
1 Std. 45 Min
Wegański ser
6 Std. 40 Min
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
30min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40min
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 Std. 45 Min
Focaccia (bez glutenu)
1h