Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Słodka pasta z fasoli adzuki
- 150 g fasoli adzuki, suchej, namoczonej przez 4-24 godz.
- 850 g wody
- 50 g brązowego cukru
Ciasto ryżowe
- 100 g mąki ryżowej, białej (patrz wskazówki)
- 125 g mąki z kleistego ryżu
- 60 g cukru pudru
- 75 g mleka
- 15 g suszonych owoców (np. rodzynki, morele, brzoskwinie), pokrojonych na kawałki
- 1000 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1236.8 kJ / 295.6 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 28.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Śmietanka z orzechów nerkowca
6 Std.
Tajskie naleśniki ryżowo-kokosowe
55min
Ciasto kalafiorowe
1h 15min
Rożki kokosowo-migdałowe
1h 20min
Veganisu z espresso i migdałami
6 Std.
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12sa 30 dk
Bagietka bezglutenowa
1h 45min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10min
Wegański torcik na zimno z brzoskwiniami i malinami
4h
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1h 20min
Sernik z tofu (tofurnik)
4h 40min
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1 Std. 10 Min