
Zařízení & příslušenství
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
Marináda
-
400 - 500 gramů vepřové panenky na 1 x 10 cm proužky
-
20 gramů omáčky hoisin
-
5 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička mletého zázvoru
Omáčka s fazolemi
-
½ - 1 čerstvá chilli paprička bez semínek, na plátky
-
2 stroužky česneku
-
150 gramů konzervovaných černých fazolí scezených
-
60 gramů sójové omáčky
-
1 čajová lžička sezamového oleje
-
1 polévková lžíce rýžového vína (volitelně)
-
80 gramů vody
-
1 čajová lžička cukru
Rýže a zelenina
-
300 gramů dlouhozrnné rýže
-
1000 gramů vody
-
¾ - 1 čajová lžička soli
-
150 gramů brokolicových růžiček
-
230 gramů konzervovaných bambusových výhonků scezených
-
250 gramů konzervovaných černých fazolí scezených
-
20 - 30 gramů jarní cibulky nadrobno nasekané, na ozdobu
-
1 - 2 snítky čerstvého koriandru jen lístky, na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
411 kcal /
1726 kJ
Protein
33.8 g
Tuk
3.7 g
Sacharidy
55.2 g
Vláknina
9.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

45 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Masové kuličky s mandlemi a chilli
30min
Kachna s vaječnými nudlemi a zeleninou
1hod. 20min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Hovězí na pivu
1hod. 45min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min
Krůtí plátky na houbách
50min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min
Guláš se středozemní zeleninou
1hod. 30min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1hod.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min