甜菜根汤配香草丸子

甜菜根汤配香草丸子

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 10min.
6 人份

Suroviny

香草丸子
  • 新鲜综合香草 (如:罗勒, 欧芹、野蒜、细香葱, 混合软叶香草),只取叶子
    10 - 15 克
  • 牛奶
    200 克
  • 黄油 切块
    60 克
  • ¾ 茶匙
  • 豆蔻粉 (volitelně)
    ¼ 茶匙
  • 粗粒小麦粉(任何麦类)
    150 克
  • 黄油 多备一些涂抹用
  • 蛋液
    1 颗
甜菜根汤
  • 甜菜根 去皮,切块
    500 克
    500 克 熟甜菜根, ,切块
  • 700 克
  • 白葡萄酒
    150 克
  • 蔬菜高汤酱
    2 满茶匙
    2 块 蔬菜高汤块
  • 面粉
    25 克
  • ½ - 1 茶匙
  • 豆蔻粉
    2 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 稀奶油
    100 克
  • 白葡萄酒醋 (volitelně)
    1 汤匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7 g
Kalorie 1386 kJ / 331 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...