Zařízení & příslušenství
Potato and Vegetable Purée
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (volitelně)1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9 g
Kalorie
1099 kJ /
263 kcal
Tuk
10 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook 2018
174 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Rustic Bread
2hod.
Stuffed vegetables
1hod. 5min.
Pumpkin Soup
35min.
Berry Mousse
4hod. 50min.
Apple sauce
20min.
Béchamel Sauce
15min.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min.
Mashed Potatoes
45min.
Tomato Rice
30min.
Asparagus and Hollandaise Tart
40min.
Chocolate Mousse
3hod. 20min.
Chocolate cake
45min.