
Zařízení & příslušenství
Potato and Vegetable Purée
Příprava 15min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (volitelně)1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
263 kcal /
1099 kJ
Protein
9 g
Tuk
10 g
Sacharidy
33 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook 2018
174 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko