Porcini Mushroom Risotto
TM6 TM5 TM31

Porcini Mushroom Risotto

2.7 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
  • 30 g shallot, halved
  • 300 g fresh porcini mushrooms, cleaned, cut in pieces
    nebo 40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezed
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)
  • 60 g dry white wine
  • 800 g water
  • 1 tsp fine sea salt
    nebo 1 heaped tsp meat stock paste
  • 30 g unsalted butter, diced

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1861 kJ / 444 kcal
Protein
8.1 g
Sacharidy
69.5 g
Tuk
14.4 g
Vláknina
2.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty