Zařízení & příslušenství
橙香紅蘿蔔濃湯
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
薑 去皮,切片15 克
-
柳橙 取皮屑1 顆
-
洋蔥 切塊90 克
-
紅蘿蔔 切塊240 克
-
奶油15 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)½ 塊
-
水350 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.5 g
Kalorie
499 kJ /
120 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
17.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食宴客菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan