Zařízení & příslušenství
洛神乳酪晨烤麵包
Příprava 40min.
Celkový 16hod. 20min.
6 個
Suroviny
主麵糰
-
高筋麵粉220 克
-
裸麥麵粉80 克
-
糖25 克
-
鹽½ 茶匙
-
水100 克
-
牛奶80 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
奶油 切塊15 克
洛神乳酪餡
-
牛奶1 大匙
-
糖2 大匙
-
乾燥洛神花 (洛神蜜餞)85 克
-
奶油乳酪 切塊(約2公分)230 克
-
水 少許
-
麵包粉15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
9.3 g
Kalorie
1695 kJ /
406.7 kcal
Tuk
16.2 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
56.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
morning!
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan