Zařízení & příslušenství
雙重起士貝殼麵
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 人份
Suroviny
-
切達乳酪 切塊(約1公分)30 克
-
帕瑪森乳酪 切塊(約1公分)30 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
蘑菇 切片(約0.5公分)120 克
-
豬粗絞肉200 克
-
烏斯特調味醬1 大匙
-
番茄醬1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
橄欖油1 大匙
-
高湯200 克
-
牛奶50 克
-
乾貝殼義大利麵150 克
-
蘆筍 切段(約3公分)80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
269 mg
Protein
22.5 g
Kalorie
2203.5 kJ /
526.5 kcal
Tuk
14.7 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
79.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一鍋到底義大利麵
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan