Zařízení & příslušenství
溫補鱸魚湯
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
老薑 切片10 克
-
紅棗10 顆
-
黃耆 (約10片)5 克
-
水1500 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
米酒10 克
-
海鱸魚片350 克
-
枸杞1 茶匙
-
香菜 取根部、切小段2 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.6 g
Kalorie
345 kJ /
82.5 kcal
Tuk
0.1 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常養生食補
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan